Woodway Curve – 30 % mer kaloriforbruk enn på vanlig tredemølle

woodway curve

På Warehouse Gym vil du finne den nye og effektive tredemøllen Woodway Curve.
Mike har testet den ut!

Woodway Curve er en helt selvdrevet, manuell tredemølle. Det er den første tredemøllen som reagerer på brukerens løpskapasitet, og som ikke er avhengig av hastighet eller akselerasjon fra en motor. Den har en unik buet kjøreflate og nøkkelen er at det er du som er motoren som gjør alt arbeidet. Dette utfordrer hele kroppen, og bidrar til at du kan brenne opp til 30 % mer kalorier enn på en tradisjonell tredemølle.

Woodway Curve skal gi følelsen av å springe utendørs, og er spesielt godt egnet til intervall-løping, spring eller crossfit-lignende treningsøkter.

Det tok noen minutter å vende seg til kurven på mølla, men jeg kjente at pulsen økte raskere enn på en tradisjonell tredemølle. Det tok ikke lange tiden før jeg testet ut ulike intervaller. Jeg er ikke den typiske løperen, men løper gjerne sprint og intervalltrening for å komme meg i form. Etter å ha testet Curve er jeg sikker på at dette blir en maskin både jeg og Warehouse Gym sine medlemmer kommer til å bruke ofte som en del av treningen.

Sjekk ut denne videoen for å se hvordan den fungerer: