Om Warehouse Gym

I lokalene til et gammelt bussverksted ligger Warehouse Gym, et annerledes treningssenter med fokus på funksjonell trening. Du finner oss i Ålesund sentrum (Grensegata 5), i nærheten av utstillingsplassen.

Her trener du i et av byens beste treningslokaler – på egenhånd, med personlig trener eller i gruppetimer der vi sørger for at du gir 100 %. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med unik atmosfære.

Warehouse Gym har et stort areal med frivekter, apparater og cardio-maskiner, enten du foretrekker å løpe mila på mølla eller å makse i knebøy. Vi tilbyr også personlig trening for å hjelpe deg nå dine treningsmål.

Med funksjonell trening trener du en miks av styrke, kondisjon og bevegelighet – en kombinasjon som gjør deg i bedre stand til å takle hverdagens naturlige bevegelser og fysiske utfordringer. Våre FIT gruppetimer er korte og effektive med høy intensitet (30-60 min). Med få deltakere på hver gruppetime har vi full fokus på at teknikk og øvelser utføres riktig, slik at du skal få det beste utbyttet av treningsøkten.

På Warehouse er alle velkommen – uansett bakgrunn og forutsetninger. Let’s do this!

TEAM WAREHOUSE

Team Warehouse består av John og Sindre, to erfarne personlige trenere som er genuint opptatt av trening og helse. I tillegg er Eilen og Joakim selvstendige PTer og Sylwek er kampsportinstruktør. Med ulik treningsbakgrunn utfyller vi hverandre og tilbyr et kunnskapsrikt senter med fagkunnskap om trening, kosthold og helse. Vi strekker oss langt for å gi god service, oppfølging og treningsglede.

JOHN HOLMSTEDT

Daglig leder – Co-owner/co-founder
Co-Founder / Co-owner
T: 977 96 112
Send e-post

SINDRE ØSTEBØ THOMSEN

Co-owner
T: 916 62 352
Send e-post

JOAKIM NYTUN LYNGVÆR

Personlig trener
T: 938 94 919
Send e-post

EILEN LUNDBERG

Sertifisert massør – sportsmassasje
T: 478 17 247
Send e-post