Om Warehouse Gym

Full tilgang til to etasjer styrke- og kondisjonsavdeling, FIT gruppetimer, kampsportsone og kvalitetsutstyr

I lokalene til det som tidligere var et bussverksted ligger Warehouse Gym. Du finner oss i Ålesund sentrum (Grensegata 5), to minutters gange fra utstillingsplassen.

Her trener du i et av byens beste treningslokaler – på egenhånd, sammen med en av våre personlige trenere eller i gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100 %. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med unik atmosfære.

På Warehouse Gym får du full tilgang til to etasjer styrke- og kondisjonsavdeling, FIT gruppetimer (Functional Intensity Training), kampsportsone og kvalitetsutstyr. Her ligger alt til rette for en god treningsøkt. Gruppetimene har høy intensitet og er korte og effektive (30-60 min). Med få personer på hver gruppetime har vi alltid full fokus på at du utfører teknikk og øvelse riktig, slik at du skal få det beste utbyttet av treningen.

Er ikke gruppetimer og funksjonell trening noe for deg? No worries! Vi har en stor lekeplass med frivekter, apparater og cardiomaskiner du kan boltre deg på, enten du foretrekker å løpe mila på mølla eller å makse i knebøy. Vi tilbyr også personlig trening for å hjelpe deg med dine treningsmål. 

På Warehouse Gym er alle velkommen – uansett bakgrunn og forutsetninger. 

TEAM WAREHOUSE

Team Warehouse består av John og Sindre, to erfarne personlige trenere som er genuint opptatt av trening og helse. På laget er også Håkon som personlig trener og Robert som gruppetimeinstruktør. Med ulik bakgrunn og interesse innen trening utfyller vi hverandre og skaper et kunnskapsrikt senter med fagkunnskap om trening, kosthold og helse. 

JOHN HOLMSTEDT

Daglig leder – Co-owner/co-founder
T: 977 96 112
Send e-post

SINDRE ØSTEBØ THOMSEN

Co-owner
T: 916 62 352
Send e-post

HÅKON BJØRNGAARD

Personlig trener
T: 948 34 380
Send e-post 94 919k