Wattbike – avansert sykling gjort enkelt

sykkel

Best mulig treningsutbytte
Wattbike er en ergometersykkel spekket med funksjoner for at du skal få det beste ut av sykkeltreningen. Med avanserte funksjoner måler sykkelen prestasjonen din med presise data slik at du kan kartlegge fremgangen og forbedre teknikken din. Slik legger sykkelen til rette for at du skal få best mulig utbytte av treningen.

Sykkelen er satt opp med sensorer som måler effekt (watt), tråkkfrekvens, hjertefrekvens og hastighet, i tillegg til andre prestasjonsmål knyttet til sykling. Errol er den på Warehouse Gym med mest erfaring med sykling og spinning. Han har testet Wattbike og ble veldig fornøyd:

– Jeg syns sykkelen så veldig profesjonell ut, og var spent på om den
ville svare til forventningene. Før jeg prøvde Wattbike visste jeg ikke hvor jeg hadde svake punkter i sykkelteknikken min. Grafene som kom opp på skjermen når jeg syklet kunne bl.a. fortelle om jeg

Errol
Errol

brukte den ene foten mer enn den andre, slik at jeg fikk forbedret teknikken underveis.

Logg sykkeløkten med mobilapp
Sykkelen kan kobles mot forskjellige treningsapper til iPhone og Android (f.eks. Strava), og har sin egen app – Wattbike Hub – der du kan lagre, dele og analysere sykkeløktene dine. Appen har også tilgjengelig oppsatte treningsprogrammer, i tillegg til at det ligger ferdige treningsøkter på sykkelskjermen som man kan følge.

– Skjermen var enkel å bruke. Setet var behagelig, noe som jeg syns var en bonus siden mange kan være litt harde. Pedaler og gir var behagelige, og jeg syns Wattbike var enkel å bruke. Jeg gleder meg til å se hvor mye denne sykkelen kan forbedre teknikken og prestasjonen min, forteller Errol.

Med wattbike kan du kjøre høyintensitets intervalltrening (HIIT), korte og lengre utholdenhetsøkter, testing og alt annet som hører til sykkelverdenen. På Warehouse Gym vil du finne to wattsykler – klare for at du skal få maksimalt utbytte av innendørstreningen din.

For mer informasjon om Wattbike, klikk her.

sykkel2 click here