FIT-
Functional Intensity Training

FIT-
Functional Intensity Training

Den ultimate fullkroppstreningen. 

FIT er Warehouse Gym’s nye konsept gruppetrening: Effektive treningsøkter med høy intensitet som kombinerer styrke, kondisjon og bevegelighet. Her utfordres balanse, eksplosivitet og smidighet i funksjonelle treningsøkter på 30-45 minutter. Ingen treningsøkt er lik, og du gir alt innenfor nivået du befinner deg på. Variasjon bidrar til mer motivasjon, og den fantastiske følelsen etter hver trening gjør at du vil komme tilbake – igjen og igjen. 

Treningene passer for alle uansett erfaring eller bakgrunn. Øktene er delt inn i tre nivåer slik at både nybegynnere og erfarne får fullt utbytte av å delta. Øvelser og belastning tilpasses dine forutsetninger. Nivå 1 kan gjennomføres av alle uavhengig av treningsbakgrunn, mens nivå 2 og 3 byr på mer krevende øvelser. Som nybegynner skal du få progresjon til å avansere opp til neste nivå, mens du som er erfaren utfordres selv om du allerede har hundrevis av treningstimer bak deg. Uavhengig av nivå er FIT fullverdige funksjonelle treningsøkter som utfordrer, inspirerer og pusher deg til å yte maksimalt. 

Instruktørene er erfarne PT-er som passer på at øvelser og teknikk utføres riktig, og pusher deg til å gi det lille ekstra hver gang.