FIT-
Functional Intensity Training

Den ultimate fullkroppstreningen. 

FIT er Warehouse Gym’s nye konsept gruppetrening: Effektive treningsøkter med høy intensitet som kombinerer styrke, kondisjon og bevegelighet. Her utfordres balanse, eksplosivitet og smidighet i funksjonelle treningsøkter på 30-45 minutter. Ingen treningsøkt er lik, og du gir alt innenfor nivået du befinner deg på. Variasjon bidrar til mer motivasjon, og den fantastiske følelsen etter hver trening gjør at du vil komme tilbake – igjen og igjen. 

Treningene passer for alle uansett erfaring eller bakgrunn. Øktene er delt inn i tre nivåer slik at både nybegynnere og erfarne får fullt utbytte av å delta. Øvelser og belastning tilpasses dine forutsetninger. Nivå 1 kan gjennomføres av alle uavhengig av treningsbakgrunn, mens nivå 2 og 3 byr på mer krevende øvelser. Som nybegynner skal du få progresjon til å avansere opp til neste nivå, mens du som er erfaren utfordres selv om du allerede har hundrevis av treningstimer bak deg. Uavhengig av nivå er FIT fullverdige funksjonelle treningsøkter som utfordrer, inspirerer og pusher deg til å yte maksimalt. 

Instruktørene er erfarne PT-er som passer på at øvelser og teknikk utføres riktig, og pusher deg til å gi det lille ekstra hver gang. 

Nivå 1 passer for nybegynnere og erfarne. Øvelser og belastning tilpasses dine forutsetninger. Fellesnevneren er at treningsøktene har lav vanskelighetsgrad og krever ingen treningserfaring. Ingen økt er lik, og treningene kan variere mellom forskjellige typer intervaller og sirkeltrening. 

FIT Core
30 minutter med full fokus på kjernemuskulatur. Forbered deg på å kjenne det svi i magemusklene! Øktene har lav intensitet og baserer seg på øvelser med kroppsvekt, kettlebell eller medisinball. 

FIT Mobility
Oppnå bedre fleksibilitet gjennom en 30 minutters økt med fokus på å opprettholde og forbedre egen bevegelighet. Øktene har lav intensitet og baserer seg hovedsakelig på øvelser med kroppsvekt. 

FIT Move
En variert treningsøkt på 45 minutter med hovedfokus på kondisjon. Du får trent hele kroppen gjennom øvelser med kroppsvekt, romaskin, AirBike, SkiErg og kettlebell. 

Nivå 2 passer for nybegynnere og erfarne. Det fokuseres på fullkroppstrening, og øktene har fra lav til moderat vanskelighetsgrad. Øvelser og belastning tilpasses dine forutsetninger slik at alle får en knallbra treningsøkt. Ingen økt er lik, og treningene kan variere mellom forskjellige typer intervaller og sirkeltrening.

FIT Endurance
45 minutter høyintensitetstrening (HIIT) med fokus på kondisjon. Øktene har lav vanskelighetsgrad og passer for alle. Eksempler på utstyr som benyttes er kroppsvekt, romasking, AirBike, SkiErg og hoppetau. 

FIT Power
45 minutter med effektiv styrketrening, vanligvis bygd opp med øvelser på forskjellige stasjoner. Vi fokuserer på fullkroppstrening med øvelser som knebøy, markløft og pressøvelser i forskjellige variasjoner. Treningene har lav intensitet og moderat vanskelighetsgrad.  

FIT Sweat
45 minutter med svettegaranti! Høyintensitetstrening (HIIT) med fokus på styrke og kondisjon. Vi fokuserer på fullkroppstrening og en økt kan kombinere øvelser med kroppsvekt, romaskin, AirBike, SkiErg, kettlebell, hoppetau og manualer.  

Nivå 3 passer for erfarne, som enten har deltatt en stund på tidligere FIT-timer eller har god treningserfaring. Disse øktene krever deltakelse på innføringskurs for å bli kjent med teknikkene som kreves i olympisk vektløfting. Ingen økt er lik, og treningene kan variere i intensitet og belastning. 

FIT Olympic
45 minutter med olympisk vektløfting. Fokus er styrke, fleksibilitet og eksplosivitet med olympiske vektøvelser. Eksempler på øvelser vil være knebøy, markløft, snatch, clean, pressøvelser og manualer. 

FIT Gymnastics
En halvtime med gymnastiske øvelser. Fokus er styrke og fleksibilitet, og øktene er satt sammen av kroppsvektsøvelser som handstand, toe2bar, pullups, muscleups, kipping og mer. 

FIT Performance
Treningene under FIT Performance kombinerer det meste innen functional fitness (nivå 3). Fokus er både styrke og kondisjon. Øktene er varierte og settes sammen av flere øvelser, for eksempel kroppsvektøvelser, romaskin, airbike, SkiErg, kettlebell, hoppetau, knebøy, markløft, pressøvelser, toe2bar, pullups, muscleups, kippingøvelser.