Om oss

OM OSS

Åpningstider:
Mandag – fredag:06.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 06.00 – 20.00

Warehouse Gym er Ålesunds første treningssenter med fokus på personlig trening. Her trener du i et av byens mest moderne treningslokaler – på egenhånd, sammen med en av våre personlige trenere eller i små gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100%. Warehouse Gym er et bemannet treningssenter med kvalifisert personale. Vi strekker oss langt for å gi våre medlemmer god service, oppfølging og treningsglede.

Trening gir energi og vi ønsker at alle skal kunne få gode treningsopplevelser – både som nybegynner og erfaren. Derfor tilbyr vi 1,5 time med personlig trener til alle våre medlemmer. I tillegg har vi forskjellige PT-pakker og medlemskap som kan tilpasses etter ditt behov.

Team Warehouse består av John og Sindre, to erfarne personlige trenere som er genuint opptatt av trening og helse. I tillegg er Rebecca og Errol på laget som selvstendig PT. Med ulik bakgrunn og interesse innen trening utfyller vi hverandre og skaper et kunnskapsrikt senter med fagkunnskap om trening, kosthold og helse.

TEAM WAREHOUSE

JOHN HOLMSTEDT

Personlig trener / Daglig leder
Co-Founder / Co-owner
T: 977 96 112
Send e-post

SINDRE ØSTEBØ THOMSEN

Personlig trener / Co-owner
T: 916 62 352
Send e-post

REBECCA HELGESTAD

Personlig trener
T: 901 72 537
Send e-post

ERROL WILSON

Personlig trener 
T: 950 96 768
Send e-post