Om oss

OM OSS

Åpningstider:
Mandag – fredag:06.00 – 22.00
Lørdag – søndag: 06.00 – 20.00

I lokalene til et gammelt bussverksted ligger Warehouse Gym, et annerledes og fantastisk treningssenter med fokus på funksjonell trening. Du finner oss i Ålesund sentrum (Grensegata 5), ved foten av Akslafjellet i nærheten av byparken og utstillingsplassen.

Her trener du i et av byens mest moderne treningslokaler – på egenhånd, sammen med en av våre PTer eller i små gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100 %. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med unik atmosfære.

Med funksjonell trening trener du hele kroppen i en miks av styrke, kondisjon og bevegelighet – en kombinasjon som gjør deg i bedre stand til å takle hverdagens naturlige bevegelser og fysiske utfordringer. Styrkeøvelser med kettlebells, frivekter, medisinball og strikk er gode eksempler. Gruppetimene har høy intensitet og er korte og effektive (30-60 min). Med få personer på hver gruppetime har vi alltid fullt fokus på at du utfører teknikk og øvelse riktig, slik at du får det aller beste utbyttet av treningen.

Er ikke gruppetimer og funksjonell trening noe for deg? No worries! Vi har en stor lekeplass med frivekter, apparater og cardio-maskiner du kan boltre deg på, enten du foretrekker å løpe mila på mølla eller å makse i knebøy.

På Warehouse er alle velkommen – uansett bakgrunn og forutsetninger.

TEAM WAREHOUSE

Team Warehouse består av John og Sindre, to erfarne personlige trenere som er genuint opptatt av trening og helse. I tillegg er Rebecca og Errol på laget som selvstendige PTer. Med ulik bakgrunn og interesse innen trening utfyller vi hverandre og skaper et kunnskapsrikt senter med fagkunnskap om trening, kosthold og helse. Vi strekker oss langt for å gi våre medlemmer god service, oppfølging og treningsglede.

JOHN HOLMSTEDT

Personlig trener / Daglig leder
Co-Founder / Co-owner
T: 977 96 112
Send e-post

SINDRE ØSTEBØ THOMSEN

Personlig trener / Co-owner
T: 916 62 352
Send e-post

REBECCA HELGESTAD

Personlig trener
T: 901 72 537
Send e-post

ERROL WILSON

Personlig trener 
T: 950 96 768
Send e-post