Om oss

OM OSS

I lokalene til et gammelt bussverksted ligger Warehouse Gym, et annerledes og fantastisk treningssenter med fokus på funksjonell trening. Du finner oss i Ålesund sentrum (Grensegata 5), i nærheten av byparken og utstillingsplassen.

Her trener du i et av byens beste treningslokaler – på egenhånd, sammen med en av våre PTer eller i gruppetimer der vi tilrettelegger og sørger for at du gir 100 %. Vår filosofi er at riktig trening gir bedre resultater og mindre skader. Dette kombinerer vi med et varmt og inkluderende treningsmiljø med unik atmosfære.

Med funksjonell trening trener du en miks av styrke, kondisjon og bevegelighet – en kombinasjon som gjør deg i bedre stand til å takle hverdagens naturlige bevegelser og fysiske utfordringer. Styrkeøvelser med kettlebells, frivekter, medisinball og strikk er gode eksempler. Gruppetimene har høy intensitet og er korte og effektive (30-60 min). Med få personer på hver gruppetime har vi alltid full fokus på at du utfører teknikk og øvelse riktig, slik at du skal få det beste utbyttet av treningen.

Er ikke gruppetimer og funksjonell trening noe for deg? No worries! Vi har en stor lekeplass med frivekter, apparater og cardio-maskiner du kan boltre deg på, enten du foretrekker å løpe mila på mølla eller å makse i knebøy. Vi tilbyr også personlig trening for å hjelpe deg med dine treningsmål. 

På Warehouse er alle velkommen – uansett bakgrunn og forutsetninger. Let’s do this!

TEAM WAREHOUSE

Team Warehouse består av John og Sindre, to erfarne personlige trenere som er genuint opptatt av trening og helse. I tillegg er Mantas og Eilen selvstendige PTer og Sylwek er kampsportinstruktør. Med ulik bakgrunn og interesse innen trening utfyller vi hverandre og skaper et kunnskapsrikt senter med fagkunnskap om trening, kosthold og helse. Vi strekker oss langt for å gi god service, oppfølging og treningsglede.

JOHN HOLMSTEDT

Daglig leder – Co-owner/co-founder
Co-Founder / Co-owner
T: 977 96 112
Send e-post

SINDRE ØSTEBØ THOMSEN

Co-owner
T: 916 62 352
Send e-post

MATTHEW FOSSEN

Personlig trener
T: 915 82 159
Send e-post

EILEN LUNDBERG

Sertifisert massør – sportsmassasje
T: 478 17 247 
Send e-post